28 Haziran 2014 Cumartesi

PKK terörüne karşı devlet acil milli seferberlik ilan etmeli…


Tayyip Erdoğan bu süreçte PKK’ya ve Öcalan’a hiçbir şekilde taviz vermeyeceğini göstermeli.

PKK aralıksız dağa çıkardığı gençleri Marksist Leninist Komünist ideolojiyle yetiştiriyor, gençlerin dağa çıkışı fikri propoganda ile sağlanıyor. PKK dağlarda eğitim çadırları kurarak bu gençlere Komünizmin ideallerini ve felsefesini aşılıyor. Böylece eli silahlı yüzbinlerce PKK’lı tek bir ideal etrafında birleşip azılı bir teröriste dönüşüyor.

Sıkı bir komünist eğitimden geçen yüzbinlerce PKK’lının karşısında milli birlik ve beraberlik şuuru ile yetiştirilmeyen Türk gençleri var. Bunlar sadece kendi dertelerine düşmüş, dünyaya dalmış durumdalar. Kafalarında “hangi okulu bitirsinler, hangi arabayı alsınlar, nereye tatile gitsinler” düşünceleri var. PKK gibi bir idealleri yok, dava adamı değiller. Bütün bunların yanında bir de okullarda Darwinist eğitim alıyorlar. Böylece milli beraberlik şuurları gelişmediği gibi imanları da gelişmiyor. Bu yüzden PKK zeminini bir ideale, komünist felsefeye oturttuğu için daha kazançlı konuma geçiyor. Bir yanda davası için ölümü göze alan teröristler var, diğer yanda uyuşuk, Türkiye’nin alenen bölünme tehlikesi altında olduğunu fark etmeyen gençler var.

Bu yüzden devletimiz acil olarak önlem almalı. Devletimiz müfredata “milli şuur” dersi ekleyerek bilinçli gençler yetişmesini sağlamalıdır. Ayrıca bu gençlerin iman hakikatleriyle ve Kuran Mucizeleriyle imanları güçlendirilmelidir.

Şu anda hala okullarda gençlere “kör tesadüflerin ürünü” oldukları safsatası, “tarihin evrimi” aldatmacası okutuluyor. Okulda alınan, “atalarınız hayvanlardan türedi, ilkel komünal toplumlar vardı, daha sonra bu toplumlar evrimleştiler ve bugünkü hallerine ulaştılar” eğitiminin üzerine komünist ideolojiyi bina etmek çok kolay oluyor. Örgütler gençlere yaklaştıklarında “tarihin sözde evrimi içerisinde devrimin yeri olduğunu” anlattıkları zaman, gençlerin bu aldatmacaya verebilecek hiçbir cevapları yoktur. Çünkü okulda verilen eğitim de bu aldatmacayı desteklemektedir. Gençlerin büyük kısmı bu yapılarla herhangi bir tartışmaya girebilecek, iddialara cevap verebilecek, anlatılanların geçersizliğini ortaya koyacak bilgi birikimine sahip değildir. Bu sebeple, okullarda Darwinizm ve materyalizm, hatta komünizm, faşizm ve tüm akımlar öğretilmeli, ancak bununla birlikte mutlaka cevapları da gençlere anlatılmalıdır.Devletimiz tek yanlı Darwinist materyalist eğitime son vermelidir. Ancak o zaman komünizmin her türlü propagandasına karşı gençler donanımlı olur.

Söylediğim gibi devletimiz PKK’ya karşı acil milli seferberlik ilan etmeli, PKK’nın kökünün kazınması için diğer partilerle ittifak halinde olup eğitime hayati derecede önem vermelidir. Devlet tüm imkanlarını bu eğitim için seferber etmelidir. Böylece hem PKK’ya katılmayı düşünen gençler uyanacak, hem de karşı tarftakiler milli birlik ve beraberlik şuuruna erişeceklerdir.

Kaynak: http://komunistkudristantehlikesi.blogspot.com/




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder