28 Haziran 2014 Cumartesi

Ne yapalım, çözüm sürecine zarar vermeyelim diye Güneydoğu’yu mu verelim?

  Ne yapalım yani, çözüm sürecine zarar vermeyelim diye Güneydoğu’da Komünist bir Kürdistan kurulmasına göz mü yumalım?

Ne yapalım, çözüm sürecine zarar vermeyelim diye Güneydoğu’yu mu verelim?

Topraklarımızda bir Kürdistan asla kurulmayacaktır.

Televizyonlarda öyle programlar yapılıyor ki, öyle konuşmalar duyuyoruz ki, insan ne söyleyeceğini şaşırıyor. Çünkü duyduklarına inanamıyor. “Aman çözüm sürecine zarar vermeyelim, aman çözüm sürecini bozacak herhangi bir adım atmayalım”

Peki ne yapalım yani, çözüm sürecine zarar vermeyelim diye Güneydoğu’yu PKK’ya teslim mi edelim?

Ne yapalım yani, çözüm sürecine zarar vermeyelim diye Öcalan’ı hapisten çıkarıp denize nazır bir evde mi konaklatalım?

Bizimkiler ürkek ürkek çözüm sürecine zarar vermeyelim diye hop oturup hop kalkarken PKK Güneydoğu’da şımarıkça, arsızca yol kesiyor, çocukları kaçırıyor, sürekli yeni yeni eylemlerle gövde gösterileri yapıyor. Şımardıkça şımarıyor, azdıkça azıyor, yepyeni eylemlere hazırlanıyor.

Biz PKK’nın karşısında, Öcalan’ı karşısında ürkek bir devlet, aciz kalmış bir devlet görmek istemiyoruz. Tabii ki Güneydoğu’ya kalekolda yapacağız, oradaki Kürt kardeşlerimizi bu PKK gürühundan koruyacak olan bu kalekollar değil mi? Biz oraya kalekol yaparken, oraya askerimizi polisimizi gönderirken PKK’ya mı soracağız, Öcalan’a mı soracağız? Öcalan’ın bulunduğu yerden sürekli talimat gönderir gibi ortaya çıkması bu milleti sinir ediyor.

Bunların anlamadığı çok önemli bir gerçek var. Bu sözlerim başbakan Tayyip Erdoğan’ın yanında olup PKK’ya ve Öcalan’a taviz verenlere. Biz Güneydoğu’yu böldürmemek için tam 40.000 şehit verdik, bir değil, yüz değil, bin değil, tam 40.000! Bu kanlar o güzel topraklara boş yere akmadı. Bunu bir yere yazsınlar. Bizim Güneydoğu’yu böldüren bir çözüm süreciyle işimiz yok ve olmaz da. Bizim şehit verme problemimiz yok. Biz Türkiye’mizi böldürmeyeceğiz. Kürt kardeşlerimizle bu topraklarda kardeşçe yaşayacağız. Devlet PKK’nın ve Öcalan’ın karşısında dimdik dursun, Tayyip Erdoğan asla boyun eğmesin, 70 milyon arkasında. Koltuk hırsı adına PKK’ya ve Öcalan’a taviz vermeye kalkanlara karşı da dikkatli olsun. Bu millet her şeyi görüyor, anlıyor ve hiçbir şeyi yutmuyor, bunu da o tavizleri verenler bilsin.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder