28 Haziran 2014 Cumartesi

PKK İran’da böyle şımarabilir mi?


Hükümet Güneydoğu’da halkımıza PKK korkusu yaşatmamalı.

İran dünyada İslam Cumhuriyeti olarak biliniyor ama aslında İran tam anlamıyla Komünistlerin safında. İran’da nerdeyse bütün camiler bomboş, dışarıda namaz kılan insan göremezsiniz. Öğrencilerin çoğu Marksist, Darwinist yetiştiriliyor. İran hem Suriye’yi hem de PKK’yı komünist oldukları için destekliyor. İran’ı PKK’ya karşı gibi göstermeye çalışıyorlar ama tam tersine İran PKK’yı destekliyor.

İran PKK’yı desteklerken kendi ülkesinde böyle bölücü bir ayaklanma olsa nasıl tepki verir düşünebiliyor musunuz? Sizce PKK İran’da tıpkı Türkiye’de yaptığı gibi böylesine şımarabilir mi?

- PKK İran’da olsa yolları kesebilir mi?

- PKK İran’da olsa çocukları kaçırıp azılı birteröriste dönüştürebilir mi?

- PKK İran’da olsa köy korucularını öldürebilir mi?

- PKK İran’da olsa halkı korkutup, sindirip kendi partilerine oy vermeye zorlayabilir mi?

- PKK İran’da olsa Kürt partisinin dışındaki tüm partilere saldırı uygulayabilir mi?

-  PKK İran’da olsa polisin ve jandarmanın belli bölgelere girmesini engelleyebilir mi?

İran devleti PKK’nın böylesine şımarmasına asla izin vermez. Öyle çözüm süreci filan da dinlemezler ve PKK’nın iflahını keserler. PKK ile İran hükümetinin masaya oturduğunu ve çözüm süreci konusunda konuşup görüştüğünü düşünebiliyor musunuz? İran devlet başkanı Öcalan’la görüşür mü, kalkıp ondan ne haber gelecek diye bekler mi? Kamuoyunda Öcalan’a bu kadar ehemmiyet verilir mi? İran hükümeti açıkça PKK’nın iflahını keser, asla geçit vermez. Böylesine şımarmasına asla göz yummaz. Bunlar Türkiye’de bu kadar yüz buluyorlar. Türkiye’yi güçsüz, laf söz dinleyen, kolayca bölebilecekleri bir ülke olarak görüyorlar. Ondan şımardıkça şımarıyor, her gün eylemlerine bir yenisini katıyorlar.

Türk hükümeti PKK’ya ve Öcalan’a taviz verme yöntemini bırakmalı. Bu azılı güruh Türk topraklarını bölüp orada Komünist bir Kürdistan kurmadıkça rahatlamayacaktır. Buna asla izin verilmeyeceğine göre ezik görünme siyasetini bıraksınlar. Devlet yetkililerinden bazılarının PKK yanlısı söylemlerine göz yummasınlar. Bu millete yol, su baraj yapmasınlar, bu ülkeyi böldürmesinler yeter…

Kaynak: http://komunistkudristantehlikesi.blogspot.com/




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder